BurBA - Met de 'B' van Betrouwbaarheid

Welke diensten bieden wij aan?

Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende diensten die wij aanbieden. Zoals aangegeven is maatwerk voor ons een belangrijk aspect in onze dienstverlening. Zodoende is het mogelijk om individuele afspraken te maken over de dienstverlening die het beste aansluit bij uw behoeften.

Financiële administratie

Als u een bedrijf voert of als zelfstandige een beroep uitoefent, bent u volgens de Nederlandse wet verplicht een administratie te voeren. Dit houdt in dat u op ieder moment inzicht dient te hebben in de vermogenstoestand en de activiteiten die u als deelnemer aan economisch verkeer heeft. Deze wettelijke belasting zorgt ervoor dat u minder tijd heeft voor de daadwerkelijke bedrijfsvoering. Daarnaast is het voeren van een deugdelijke administratie een beroep op zich waarbij kennis van de relevante wetgeving noodzakelijk is. Veel startende ondernemers vergissen zich in de hoeveelheid werk dit met zich meebrengt.

Gelukkig kunnen wij als ervaren administrateur deze lasten aanzienlijk verminderen. Onze financiële dienstverlening ondersteunt u op de volgende gebieden:

De bovenstaande werkzaamheden zorgen ervoor dat u tijdig verkoopfacturen uitstuurt, leveranciers betaalt en uw personeel salarieert. Daarnaast heeft u op ieder moment inzicht in uw voorraad en bedrijfsmiddelen.

Fiscale dienstverlening

Zoals u wellicht al weet, is er in Nederland een complex aan wet- en regelgeving. Op het gebied van belastingheffing wordt er geen uitzondering gemaakt. Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf en de gekozen rechtsvorm, zal u in aanraking komen met verschillende soorten belastingen. Om te voorkomen dat u zich moet verdiepen in deze regelgeving bieden wij de onderstaande fiscale dienstverlening aan:

Wij zullen ervoor zorgen dat u tijdig en op een accurate wijze aan uw belastingverplichtingen voldoet.

Overige dienstverlening

Hierboven heeft u kunnen lezen waaruit onze dienstverlening hoofdzakelijk bestaat. Echter, wij bieden aanvullende diensten aan voor ondernemers die aan het begin van hun carrière staan of die hun carrière hebben afgerond.

Zo bieden wij startende ondernemers een helpende hand bij het invullen van hun ondernemingsplan en overige belangrijke aandachstpunten tijdens de opstartfase.

Tenslotte hebben ondernemers die uit bedrijfsleven zijn gestapt een kapitaal opgebouwd die zij willen aanwenden voor nieuwe doeleinden. Zodoende bieden wij ondersteuning bij de aangifte voor de inkomstenbelasting in box 2 en box 3 alsmede advies inzake giften en schenkingen.

Mocht u op basis van de bovenstaande informatie een afspraak willen inplannen, neem dan contact met ons op.