BurBA - Met de 'B' van Betrouwbaarheid

Wie is BurBA?

Het acroniem BurBa staat voor Bureau Bedrijfsadministraties. Maar wie zit er nu achter deze organisatie?

In 1990 hebben wij besloten om een eigen bedrijf op te richten. Onze voornaamste drijfveren waren de onafhankelijkheid en behoefte om ondernemers te voorzien van goede administratieve dienstverlening. Destijds waren wij al meerdere jaren in loondienst bij verschillende bedrijven waar hoofdzakelijk administratieve functies werden vervuld. Wij hebben inzicht gekregen in de informatiebehoeftes van ondernemingen en het belang van een accurate administratie. Het is een passie die ons door de jaren heen niet heeft verlaten.

Net als bij iedere startende onderneming was de opstartfase turbulent. Wij weten nog goed dat we druk bezig zijn geweest met het opstellen van een ondernemingsplan, het rondkrijgen van de financiering, het zoeken naar een geschikte kantoorruimte en natuurlijk het binnenhalen van opdrachten. Daarnaast was de consumentenmarkt voor PC's nog relatief nieuw dus het was een tijdrovende klus om de geschikte hardware en software te vinden.

We zijn nu jaren verder en kijken met plezier terug op deze periode. Wij zijn trots op het feit dat ons bedrijf met de tijd is gegroeid en een sterke klantenportfolio heeft. Door de jaren heen hebben wij de ondernemingen van onze klanten zien groeien wat voor ons een leerzame ervaring was. Wij hebben hierdoor het bedrijf kunnen ontwikkelen naar zijn huidige vorm met een geheel eigen filosofie en visie.

BurBA staat zodoende voor persoonlijke aandacht, een compleet pakket aan administratieve dienstverlening en realistische tarieven voor ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Onze jarenlange ervaring en bedrijfscontinuïteit is het bewijs dat deze visie werkt.